PLAZA TOTAALAFBOUW IS NU ECHT COMPLEET, PLAFONDS UITNEMEN EN BRANDWERENDE VOORZIENINGEN TREFFEN EN DOOR EEN PLAFONNEUR OOK WEER PLAFONDS SLUITEN;

Onlangs hebben wij onze werkzaamheden uitgebreid met het dichtzetten van sparingen met manchetten en diverse brandwerende afdichtingen. In samenspraak en ondersteuning van Promat hebben wij gediplomeerde monteurs voor deze werkzaamheden opgeleid , maar met VOORDEEL dat wij de bestaande plafonds kunnen dé- en her-monteren en dat is een groot voordeel met andere partijen die zich alleen beperken tot de sparingen. In samenspraak met Promat de koning van de brandwerende materialen kunnen wij u adviseren en informeren over ons leveringsprogramma en de toepassings- en montagemogelijkheden.

Het bestaat uit op maat gemaakte toepassingen van brandwerende kitten en coatings van gecertificeerde leveranciers en de daarbij behorende steenwolplaten. De behandelde afdichtingen zijn naast brandwerend tevens rookwerend.

Speciale coatings voor hout en staal
Plaza kan zorgen voor levering én toepassing van speciale coatings voor staalconstructies en houtconstructies en door middel van de nieuwe revolutionere spuitspac uit Frankrijk. Tevens brandmanchetten verwerken wij en die zijn opschuimend, brandwerende producten, die zijn ontworpen om doorvoeringen van kunststofleidingen snel en effectief brandwerend af te dichten. Ze worden toegepast op de wand bij kunststofleidingen (o.a. PVC/PE), die door brandscheidingen voeren.

Zoals u ziet zijn dit toch zaken die zeer belangrijk zijn in de veiligheid van u gebouw.
En met de juiste mensen en de juiste adviesen van Promat zijn wij u partij
Omdat snel ook goed moet zijn.