Spachtelputz

Spachtelputz wandafwerking

Spachtelputz is het ideale wandafwerkingsproduct voor een veelzijdige en mooie wanddecoratie.

Spachtelputz kent een volledige vrijheid in kleurkeuze en structuur.
Uw spachtelputz als wandafwerking is namelijk in verschillende structuurvormen op uw wanden aan te brengen.

Door uw volledige vrijheid in kleur en structuur, sluit uw wandafwerking exact aan op uw wensen en uw interieur. Naast de verschillende uitvoeringsmogelijkheden is spachtelputz een duurzame wandafwerking en stootvast.

Spachtelputz is een sierpleister op kunststof basis met een grote kleurvastheid en een groot waterdamp doorlatend vermogen. Het is tevens boen- en stootvast.

Spachtelputz is verkrijgbaar in korreldiktes van 1 mm, 1.2 mm, 1.5 mm en 2,5 mm.
Spachtelputz is overschilderbaar met elke latex.

Spack afwerking

Spack wandafwerking

Spack beter bekend als spuitwerk wordt vaak toegepast in nieuwbouw woningen en utiliteitswerken. Spack kan zowel dienen als wand en als plafondafwerking. Door het toepassen van Spack kunnen uw wanden en plafonds dus naadloos op elkaar aansluiten.

Spack is een product dat in twee lagen wordt aangebracht.
De eerste laag wordt vlak uitgepleisterd, zodat het lijkt alsof het een vlak gestukadoorde wand is. Vervolgens wordt er en structuur aangebracht op het moment dat de eerste laag droog is.

Door verschillende technieken is het mogelijk om bij de laatste laag verschillende structuren aan te brengen. Zo ontstaat het verschil tussen grof en fijn.

Spack is leverbaar in de kleur van uw keuze.

Scanbehang

Scanbehang wandafwerking

Scanbehang beter bekend als glasweefselbehang is de ideale wandafwerkingsvorm wanneer uw wanden naden of scheuren bevatten. Met Scanbehang worden kleine oneffenheden geheel weggewerkt. Scanbehang wordt vooral toegepast in renovatiewerken van woningen en utiliteitswerken.

Scanbehang is schimmel en rottingsvrij en is met haar 1 meter brede banen, makkelijk te verwerken. Glasweefselbehang is duurzaam behang met verf, slag- en stootvast en brandvertragend.

Het aangebrachte Scanbehang is in elke kleur te sauzen. Scanbehang is leverbaar in meer dan 60 verschillende dessins zoals het bekende visgraatmotief en ruitjesdessin.

Naast de sterke eigenschappen beschikt Scanbehang over een warmte-isolerende werking.