• Madame Curiestraat 19, Sassenheim

Top kwaliteit

Plafonds en wanden

Ervaring

Opgericht in 2000

CVD bestuurslid

NOA bestuurslid

Over Plaza Totaal Afbouw

Specialist in systeemwanden en -plafonds

Plaza Totaal Afbouw is een aanbieder van met name systeemwanden en -plafonds. Dat geschiedt soms direct in opdracht van bedrijven en organisaties die toe zijn aan een herinrichting of verbouwing maar veel vaker in samenwerking met aannemers en (binnenhuis)architecten.

De systeemplafonds en -wanden die Plaza levert worden met name veel toegepast in kantoren, schoolgebouwen en de utiliteitsbouw. Die akoestische eigenschappen zijn daarbij zeer bepalend.

Grotere ruimtes neigen tot galmen en dat wordt zelden als prettig ervaren. Om rust en natuurlijk ook een bepaalde uitstraling in een ruimte te creëren zijn prima geluidsabsorberende materialen en technieken beschikbaar. Zo zijn bijvoorbeeld vergaderruimtes en een ontvangsthal maar ook een kinderdagverblijf of een kantoor perfect in te richten. Dat werkt een stuk prettiger.

Met moderne technieken is van deze systemen veel meer te maken dan menigeen voor mogelijk houdt. Op zeer representatieve wijze zijn ruimtes niet alleen fraai af te werken maar ook voorzien van de juiste sfeer en akoestiek.

Top